Gizlilik Politikası

Gizlilik Politikası Gizlilik Politikası Mağazamızda verilen tüm servisler Halil Rıfat Paşa Mah. Yüzer Havuz Sokak. Perpa Tic. Merk. B Blok Kat:5 No:226 Şişli/İst adresinde kayıtlı  OTEKNO ELEKTRONİK OTOM. TİC. LTD. ŞTİ. firmamıza aittir ve firmamız tarafından işletilir. Firmamız, çeşitli amaçlarla kişisel veriler toplayabilir. Aşağıda, toplanan kişisel verilerin nasıl ve ne şekilde toplandığı, bu verilerin nasıl […]

Ürün İade Koşulları

Ürün İade Koşulları TÜKETİCİ HAKLARI – CAYMA – İPTAL İADE KOŞULLARI GENEL: 1.Kullanmakta olduğunuz web sitesi üzerinden elektronik ortamda sipariş verdiğiniz takdirde, size sunulan ön bilgilendirme formunu ve mesafeli satış sözleşmesini kabul etmiş sayılırsınız. 2.Alıcılar, satın aldıkları ürünün satış ve teslimi ile ilgili olarak 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği (RG:27.11.2014/29188) […]

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

Mesafeli Satış Sözleşmesi 1.TARAFLAR İşbu Sözleşme aşağıdaki taraflar arasında aşağıda belirtilen hüküm ve şartlar çerçevesinde imzalanmıştır. A.‘ALICI’ ; (sözleşmede bundan sonra “ALICI” olarak anılacaktır) B.‘SATICI’ ; (sözleşmede bundan sonra “SATICI” olarak anılacaktır) AD- SOYAD: ADRES: İş bu sözleşmeyi kabul etmekle ALICI, sözleşme konusu siparişi onayladığı takdirde sipariş konusu bedeli ve varsa kargo ücreti, vergi gibi […]

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA VE RIZA METNİ 1.    Aydınlatma Metni’nin Amacı ve Şirketimizin Veri Sorumlusu Konumu: Şirketimiz OTEKNO ELEKTRONİK OTOM. TİC. LTD. ŞTİ. , müşterilere ilişkin kişisel veriler bakımından 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) kapsamında “veri sorumlusu” sıfatına sahip olup işbu Bilgilendirme Metni ile söz konusu Kanun uyarınca müşterilerin Oteknoshop tarafından gerçekleştirilen kişisel veri işleme faaliyetleri […]

HAKKIMIZDA

Otekno, Elektronik iletişim, teknoloji ve otomasyon  sistemleri sektöründe faaliyet göstermek üzere 2000 yılında Murat Uzunhan tarafından İstanbul’da kurulmuştur. Telekomünikasyon ürünlerini kurumsal firmalar ve son kullanıcılara en iyi şekilde kullandırmayı, teknolojik gelişmeleri takip ederek kurumlara ihtiyaçları doğrultusunda projeler sunmayı hedeflemiştir. Kurumların, taleplerinin en iyi şekilde değerlendirilmesi ile doğru proje ürünlerini seçmesini bu ürünlerinden en iyi ve […]

Welcome to Flatsome

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam […]

Just another post with A Gallery

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In sed vulputate massa. Fusce ante magna, iaculis ut purus ut, facilisis ultrices nibh. Quisque commodo nunc eget tortor dapibus, et tristique magna convallis. Phasellus egestas nunc eu venenatis vehicula. Phasellus et magna nulla. Proin ante nunc, mollis a lectus ac, volutpat placerat ante. Vestibulum sit amet […]

A Simple Blog Post

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.Typi non habent claritatem insitam; est usus legentis in iis qui facit eorum claritatem. Investigationes demonstraverunt lectores legere me lius quod ii legunt saepius. Claritas est etiam processus dynamicus Typi non habent claritatem insitam; est […]